top of page

'Ik ben er voor iedereen die naar autonomie, balans en vitaliteit verlangd'

Linda Looman

Wie ben ik

Ik ben Linda Looman, geboren in het land van Maas & Waal. Na een aantal jaren in Arnhem gewoond te hebben, woon ik sinds 2008 samen met Bart in de Achterhoek. Ondertussen heeft in 2013 onze zoon Ryan ons gezin compleet gemaakt.

 

Vrienden en familie omschrijven mij als een warm, empathisch, liefdevol en zachtaardig persoon. Ik ben sociaal, leergierig, open, doortastend, enthousiast en positief.

In mijn vrije tijd besteed in mijn aandacht graag aan mijn gezin en vrienden. Het samenzijn door etentjes, terrasjes, films kijken en naar festivals gaan ervaar ik als mijn manier om verbinding met hen te houden.

Na jarenlang volleybal gespeeld te hebben, beweeg ik nu in de sportschool voor vitaliteit en kracht. Na een ongeval op mijn 17e levensjaar, heb ik een aantal activiteiten stop moeten zetten zoals volleybal. Door meer zelfinzicht en balans te vinden, heb ik jarenlange (chronische) klachten kunnen verminderen. Dit gun ik anderen ook en om die reden heb ik mij gespecialiseerd in haptonomie.

Praktijk Linda Looman Kruisbergseweg 5 Doetinchem
Linda Looman Linda Looman - GZ (kinder-) Haptotherapeut

Opleiding en ervaring 

Sinds mijn 19e levensjaar werk ik in de zorg. Na de opleiding MBO Sociaal Maatschappelijk Werk rondde ik de opleiding HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlening af. Mijn werkervaringen liggen in de Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg, Psychiatrie (GGZ) en in het Sociaal Domein bij gemeenten. In 2018 ben ik de Post HBO opleiding tot haptotherapeut gestart bij het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) Nijmegen.  

 

Het blijvend in ontwikkeling zijn is voor mij als mens en professional belangrijk. Hierdoor ben ik in contact met andere haptotherapeuten, waarmee ik mijn handelen en ervaringen bespreek door middel van intervisie. Tevens heb ik een actieve samenwerking met haptotherapeut Ellis Koopman (www.ellis-koopman.nl).

 

Daarnaast volg ik her- en bijscholingen aan de verschillende opleidingen Haptonomie. Tevens verrijk ik mijn kennis in het werk als Jeugdzorg professional door trainingen in de jeugdzorg, afstemming met collega kinderhaptotherapeuten en collega’s binnen de jeugdzorg. Bij ‘praktijkinfo’ zijn mijn inschrijvingen bij beroepsverenigingen en kwaliteitswaarborg te lezen.

bottom of page